NBV organiseert publiek webinar met thema biodiversiteit

13-07-2021 NBV organiseert publiek webinar met thema biodiversiteit

 

Op dinsdagavond 28 september organiseert de NBV haar volgende webinar. Maar dit webinar is anders dan anders! Dit webinar wordt namelijk voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is in het thema biodiversiteit. De titel van het webinar luidt dan ook: “Hoe gaat het nu écht met de bijen?”.

Met dit publieke webinar heeft de NBV als doel een reëel beeld van de bijenhouderij neer te zetten waarbij de rol van de NBV als belangrijke partner in de biodiversiteitsproblematiek inzichtelijk wordt. Koos Biesmeijer, directeur van Naturalis, zal het webinar inleiden. Arjen Strijkstra (Bijenlector) neemt deelnemers mee in het biodiversiteitsvraagstuk toegespitst op de bijen en de bijenhouderij. Tot slot zullen Eric Mahieu en Aat Rietveld (Commissie Biodiversiteit) de deelnemers informeren over de rol van de NBV in dit vraagstuk, maar zeker ook wat men zélf kan bijdragen.

Leden van de NBV worden persoonlijk uitgenodigd. Voor het grote publiek komt een aparte communicatiecampagne. Houd hiervoor onze socials, website, Imkernieuws en jouw mail in de gaten!

 

Lees hier hoe het programma eruit ziet. 

 

 

« terug naar het overzicht