Media

In de imkerij gebeurt er altijd iets. Met onze media blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

Vakblad Bijenhouden

Bijenhouden is het ledenblad van de NBV. Leden ontvangen het blad 6x per jaar. Bijenhouden is voor de beginnende en meer ervaren imker en biedt een gevarieerd aanbod aan artikelen. Daarin komt zowel de vakmatige kant van het bijen houden aan bod als wat er speelt binnen de vereniging van imkers. Er is veel aandacht voor de praktijk van het houden van bijen in de verschillende seizoenen.

Nog geen lid en wel Bijenhouden ontvangen? Word nu lid voor € 65,- per jaar. Je ontvangt dan 6x per jaar ons mooie vakblad en draagt gelijk bij aan een gezonde bijenstand in Nederland.

Imkernieuws

De digitale nieuwsbrief Imkernieuws is gratis voor leden en geïnteresseerden. Imkernieuws houd je op de hoogte van het laatste nieuws binnen de imkerij. Imkernieuws verschijnt rond de 15e van iedere maand.

Ontvang je Imkernieuws?
NBV-leden ontvangen de nieuwsbrief automatisch als er een mailadres bekend is. Geen lid van de NBV en toch graag Imkernieuws ontvangen?

BijenBlog

In dit blog van Ben Som de Cerff, docent bijenteelt, volgen we de seizoensontwikkeling van de bijenvolken, mede bepaald door het weer en wat er bloeit.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Meld je aan en ontvang bij elk nieuw bericht een aankondiging in jouw mailbox.

Adverteren in NBV media

De NBV biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid te adverteren in het vakblad Bijenhouden en in de digitale nieuwsbrief Imkernieuws. Het advertentiebeheer is in handen van Virtùmedia in Zeist. Onze contactpersoon is Klaartje Grol, telefoonnummer 030-3072248 of e-mail kgrol@virtumedia.nl

Bekijk de mediakaart met info, lezersprofielen en prijzen.