Vacature redactie Bijenhouden: beeldredacteur m/v

14-10-2021 Vacature redactie Bijenhouden: beeldredacteur m/v

 

In de loop van 2022 stopt de huidige beeldredacteur van het vakblad Bijenhouden, Richard de Bruijn, met zijn werkzaamheden. De redactie van Bijenhouden is op zoek naar een enthousiaste opvolger.

Wie zoeken we:

U kunt goed fotograferen en beschikt over goede foto-apparatuur en computersoftware om foto’s te kunnen bewerken. Kennis van Photoshop is een must. U bent bij voorkeur zelf imker, maar heeft in ieder geval affiniteit met bijen en bijenhouden. Ervaring met het maken van bladen is een pré. U beschikt over eigen vervoer en bent bereid om in het hele land naar afspraken toe te reizen.

De functie:

Bij het samenstellen van elk nieuw nummer van Bijenhouden is het kritisch beoordelen en zonodig corrigeren van het te gebruiken beeldmateriaal van groot belang. Ook maakt het overleg met de grafisch vormgever van ons blad deel uit van de functie. Als beeldredacteur bent u onderdeel van de redactie. De redactie vergader om de twee maanden in Ede over de inhoud, schrijft teksten en beoordeelt ingezonden artikelen.

Voor de functie van beeldredacteur is een vrijwilligersvergoeding van € 300 per kwartaal beschikbaar en een reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer.

Bij interesse graag een reactie en uw CV sturen naar redactie@bijenhouders.nl. Daarnaast ontvangen wij bij een reactie ook graag vijf zelfgemaakte foto’s of een link waarop uw foto’s te zien zijn.

« terug naar het overzicht