Cursus: Basiscursus ImkerenVol

Aantal plaatsen: 18
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 237,50
Start datum: 01-03-2023
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Imkersvereniging Leiden E.O.
Contactpersoon:Nathalie van Hees <Leidsebijen@live.nl>
Cursuslocatie:Boerenpad 3, 2322 LA, Leiden
Tel:0615527074
NBV Diploma

Let op! Dit is een wachtlijst en nog geen definitief ingeplande cursus.

Wegens de al jaren grote belangstelling voor deze cursus, en het van onze kant hebben moeten overslaan van een cursus jaar door de coronacrisis, is de wachtlijst van deze cursus opgelopen. Daarom stappen we dit jaar over van het in eigen beheer bijhouden van een wachtlijst naar een wachtlijst opbouwen in het NBV cursus systeem. Inschrijven op de wachtlijst kunt u doen door u aan te melden voor de cursus. U doet hiermee nog geen betaalverplichting. De plaats op de wachtlijst wordt bepaald door lengte van inschrijving in combinatie met het doen van een aanbetaling. Omdat er in deze adminsitratieve overgangsperiode ook nog mensen met een lange inschrijftijd in onze eigen administratie staan is het hier aanmelden helaas geen 100% garantie op een plaats in de volgende cursus.

De aanbetaling kan gedaan worden door 50 euro over te maken op NL26 RABO 0115 5290 12 tnv IMKERSVER. LEIDEN E.O. in Leiden. Vermeld de NAAM van de deelnemende cursist en de tekst "aanbetaling basiscursus 2023".

Afmelden kan tot 1 februari 2023, waarop u uw betaling terug overgemaakt krijgt. Na deze datum is uw inschrijving  inclusief betaalverplichting. 

 

Alle gegevens zijn onder voorbehoud: prijs, datum en lesprogramma kunnen nog wijzigen.


Cursus is vol

Helaas is deze cursus volgeboekt. U kunt zich niet meer inschrijven.

Mocht u vragen en/of opmerkingen, neem contact op met de organisator.