Bekijk profiel

Algemene informatie over de vereniging

Algemeen

Nieuws….
ONDERHOUD BIJENSTAND 2018

Op 14 april hebben we het jaarlijks onderhoud aan de bijenstand uitgevoerd. Dit onderhoud was nog in het kader van NL-Doet. Het was wel een maand later, maar we konden niet eerder bij de bijenstand. Alles is netjes geveegd, gesnoeid, en het toegangshek is gerepareerd. Tevens zijn veel oude, verroeste spullen afgevoerd. Gras maaien is niet gelukt, omdat de maaimachine kapot was, maar dat doet we later.Al met al een nuttige dag. Met dank aan de vrijwilligers !  (Meer foto’s vind je in het fotoalbum)

NIEUWJAARSRECEPTIE 2018

Op zondag 21 januari 2018 hebben we als vereniging onze nieuwsjaarsreceptie gehouden. Het was een gezellige bijeenkomst. Er werden al snel tips voor het komende seizoen uitgewisseld. Hieronder een paar foto’s. (Meer foto’s vind je in het fotoalbum).

  

NATUURSPEELTUIN “DE BOOMHUT” TERNEUZEN

Op zaterdag 10 september 2016 stonden we met een kraam bij natuurspeeltuin “De Boomhut” in Terneuzen. Er waren allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals kleien, spijkers slaan, brood bakken, enz. Bij ons kraam konden de kinderen een waskaarsje maken en ze mochten proeven van de toast met honing. (Meer foto’s vind je in het fotoalbum.)         

ONDERHOUD BIJENSTAND 2016

Op zaterdag 11 juni heeft een groep leden onderhoud uitgevoerd aan de bijenstand in Emmahaven. Na de werkzaamheden werd over bijenzaken nagepraat in “Het verdronken land”. (Meer foto’s vind je in het fotoalbum.)

  

NIEUWJAARSRECEPTIE 2016

De eerste bijeenkomst in 2016 in café In ‘t Zicht der Schelde te Paal was erg gezellig. Er werd gesproken over het afgelopen bijenjaar, de warme winter en de invloed daarvan op de bijen, en de plannen voor het nieuwe bijenjaar. (Meer foto’s vind je in het fotoalbum.)

   

VOORLICHTING KONINGINNENTEELT

Jan van Cadsand en Jo van Vlierberghe hebben een voorlichting gegeven over koninginnenteelt aan de leden en belangstellenden.

WE HEBBEN EEN FACEBOOK PAGINA

U kunt ons bereiken op facebook pagina https://www.facebook.com/#!/bijenvereniging.hulst?fref=ts

Contactgegevens

Naam

Hulst

Straat en huisnummer

Zelzaetseweg 18

Postcode

4571 NV

Plaats

Zuiddorpe

Provincie

Zeeland

Email adres

nbvhulsteo@zeelandnet.nl

Telefoonnummer

0115-608014

Contactinformatie

Secretaris:

J Kruithof

Zelzaetseweg 18

4571 NV Zuiddorpe

Tel. 0115-608014

nbvhulsteo@zeelandnet.nl