Bekijk profiel

Nieuws

Nieuws

BijEn Ermelo.

De nieuwsberichten vind u op https://BijEnErmelo.nl

Algemene informatie over de vereniging

Algemeen

De website NVB Afd. Ermelo is nu BijEnErmelo
De Inhoud is verplaatst naar BijEnErmelo.nl

De afdeling Ermelo van de Ned. Bijenhouders Vereniging heeft naast deze pagina een eigen website.

Op deze website vind je onder andere de volgende inhoud:

(Help) Een bijenzwerm. Bel de zwermtelefoon!

(Help) Een bijenzwerm.

Bel de zwermtelefoon! als je in Ermelo een bijenzwerm hebt gesignaleerd? Geen paniek. Een zwerm is doorgaans ongevaarlijk. Blijf rustig en houd afstand. Wacht tot de imker er is. Lees dit bericht a.u.b. helemaal.

Adresjes voor Honing kopen van de Imker in Ermelo

Adresjes voor Honing kopen van de Imker in Ermelo.

Hier zorgen Ermelose bijen voor de productie van echte lokale Ermelose honing. Rechtstreeks uit de kast van de imker in de pot.

Lees dit bericht helemaal

Over de NBV Afd. Ermelo en “BijEnErmelo”

De leden van de bijenhoudersvereniging BijEnErmelo houden zich bezig met bijenhouden op verschillende standplaatsen in Ermelo. We zijn blij als de inspanning van de bijen en de imker wordt beloond met honing, welke verkocht kan worden.

Gezamenlijke (sociale) activiteiten zijn onder andere: fruitbestuiving, gezamenlijke inkoop van imker benodigdheden, koninginnenteelt voor en door leden, heidedracht, lezingen, excursies, BBQ en leden bijeenkomsten.

Bij de Schaapskooi, staat het informatiecentrum en de bijenstal, waar we demonstraties imkeren geven. Bij Schaapskooi worden ook de toeristische evenementen verzorgd, zoals de Bijendag en Kijken in de bijenstal.

We zijn als afdeling Ermelo, onderdeel van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en bestaan ruim 30 jaar, met meer dan 50 actieve leden.

Contactgegevens

Naam

Ermelo

Plaats

Ermelo

Provincie

Gelderland

Email adres

Secretaris@BijEnErmelo.nl

Website

http://www.bijenermelo.nl/#contact

Contactinformatie

U kunt de secretaris met behulp van onderstaand e-mailadres een bericht sturen of op de website het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

Secretaris@BijEnErmelo.nl