Bekijk profiel

Nieuws

Nieuws

LOI 2022 & ‘Zomerbuffet’

Het was een klein succesje en daar ben ik zeer tevreden over en ik hoop veel leden met mij.

Die ‘Landelijke Open Imkerijdag’ organiseerden we – eerlijk zeggen! – een beetje tegen beter weten in. We hebben zó vaak met wat mensen buiten in de zon een pilsje zitten drinken, vergeefs wachtend op aanloop. Maar kijk eens wat er dit jaar gebeurde.

Mijn dienst was van 13.00 tot 16.00 uur. Ik hoorde dat het werkelijk druk geweest was en dat de dienstdoende voorgangers weinig pauze gegund was. De honingverkoop ging als een tierelier en ze oudehoerden de blaren op hun tong.

De middagploeg had het minder druk, maar het bleef maar doorlopen. We hebben ons niet verveeld en ik herinner mij dat ik er op zeker moment een beetje tegenop zag om voor de zoveelste keer mijn showtje te houden. Maar ja, dan word je verwachtingsvol aangekeken door smekende kindersnoetjes en probeer dan maar eens weerstand te bieden.

‘s Avonds bij het ‘zomerbuffet’ bleek iedereen het huiswerk meer dan in orde te hebben. Wietske en Rob hadden een fijn dessert bereid, er was een mooie barbecue met vlees van zeer hoge kwaliteit, Keith had prachtige broden gebakken en een paar pizza’s en er waren twee salades en verse makrelen waarvoor schrijver dezes had gezorgd.

Algemene informatie over de vereniging

Algemeen

AFDELING: De Immenhof, Dieren e.o.
Ja hoor, u kunt ons gebouwtje weer huren!

Ons verenigingsgebouw aan de Goudakkerstraat is weer te huur! Het gaat om een kleine, heerlijk ouderwetsige ruimte met schrootjesplafond en een gaskachel die het nog gewoon doet – maar er zit ook een cv in, geen zorgen.

Onze nieuwe tarieven per 1 januari 2023: incidentele huur: €60 per keer. Regelmatige, wekelijke huur: €30 per keer.

U kunt ons gebouw huren voor (wekelijkse) clubbijeenkomsten en voor bescheiden feesten, recepties en dergelijke. Het gebouw biedt onderdak aan ten hoogste dertig mensen. Feesten en partijen moeten afgelopen zijn om 20.00 uur ‘s avonds.

Neemt u alstublieft contact op met Herman Willemsen voor inlichtingen en reserveringen: 06 – 20615412.

Als u op zoek bent naar mensen die uw markt, braderie of wat dan ook willen opluisteren, wij zijn beschikbaar! Ons belang is natuurlijk de honingverkoop. Vraagt u ons vooral. Bovendien geven wij graag een demonstatie bijenkorfvlechten.

  • Als u geïnteresseerd bent in imkeren of in bijen, om welke reden dan ook, neemt u dan contact op met Bart de Coo (secretariaat).
  • Als u op zoek bent naar echte Dierense streekhoning, dan kunnen we wellicht iets leveren, alhoewel het aanbod helaas vrijwel altijd achter blijft bij de vraag.
  • Als u wilt leren korfvlechten, dat kan. Wij organiseren iedere winter weer, iedere zaterdagochtend van 10 tot 12 uur een ‘vlechtsoos’.

Neemt u ook eens kijkje bij onze hagelnieuwe stal aan Het Soerensche Broek, langs het kanaal, ter hoogte van Dieren Noordoost!

 

 

Contactgegevens

Naam

Dieren

Straat en huisnummer

Goudakkerstraat 46

Provincie

Gelderland

Email adres

bartdecoo@bartdecoo.nl

Telefoonnummer

0313 – 427922

Contactinformatie

Verenigingsgebouw:

Goudakkerstraat 46, langs de bosrand

Zwermmeldingen:

Bart de Coo: 0313 – 427922

E-mail secretariaat: bartdecoo@bartdecoo.nl
bartdecoo@bartdecoo.nl