Vacatures commissie Studiedagen

Gevraagd! Twee leden voor de commissie Studiedagen

Woonachtig in de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland en/of Utrecht

 

Wat houdt de functie in?

Binnen de commissie Studiedagen geef je, samen met de leden van andere regio’s, vorm aan het jaarlijkse programma van de studiedagen. Daarbij geef je input op de beoogde onderwerpen en sprekers, zodat de dagen een relevant programma krijgen.
In aanloop naar de studiedag ondersteun je door het onderhouden van contact met commissie, bureau, de locatie en de vrijwilligersgroep. Op de studiedag zelf coördineer je (met de andere commissieleden en de vrijwilligers) het verloop van de dag, zoals de entree, de ontvangst en begeleiding van de sprekers en de zaken die rond de lunch geregeld zijn.
Na afloop evalueer je binnen de commissie procesmatig en op inhoud. Hoe was de dag, hoe waren de sprekers? Wat was de opkomst en wat waren de reacties van de bezoekers? Hoe zorgen we dat de volgende editie een nog groter succes wordt?

Wat hebben we je te bieden?

Met een functie als commissielid binnen de NBV ben je waardevol bezig! Samen met de andere commissieleden, bestuur, bureau en vrijwilligers zorg je dat de vereniging in haar activiteiten goed aansluit bij de behoefte van de leden.

  • Gemaakte reis- en onkosten worden vergoed conform de onkostenregeling.
  • Door middel van de VNG Vrijwilligersverzekering van Wageningen ben je (verbonden als vrijwilliger van de landelijke vereniging) o.a. verzekerd voor aansprakelijkheid en ongevallen (ook als de activiteit buiten de gemeente plaatsvindt)

Wat vragen we van je?

Naast dat je weet wat er leeft binnen imkerend Nederland, vind je het leuk om je vrijwillig in te zetten voor de vereniging. Je wilt graag een bijdrage leveren en zet je in om van de studiedagen een succes te maken. Daarbij kunnen we op je inzet rekenen! Enige ervaring in het coördineren van een evenement of in het werken met vrijwilligers is fijn, maar ervaring die nog niet aanwezig is, kan binnen de functie worden opgedaan. Je kunt hierbij rekenen op ondersteuning van de andere commissieleden.
Met het ondertekenen van de geheimhoudingsverklaring, stem je in met ons privacyprotocol. 
De studiedag in Boskoop vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 november 2019.

Eerstvolgende commissievergadering 

De volgende vergadering vindt plaats te Wageningen, op donderdag 21 maart a.s. om 19.30 uur.
Je aanwezigheid is belangrijk!

Informatie

Voor informatie kun je terecht bij de voorzitter van de Commissie Studiedagen, Jan Schrage.
E-mail: jan.schrage@kpnmail.nl of telefoon 06-317 85 028