Samenwerking met Groencentrum De Batterijen start met ledenkorting

05-12-2019 Samenwerking met Groencentrum De Batterijen start met ledenkorting

De Batterijen deelt met ons de ambitie om het Nederlandse landschap voor bestuivende insecten aantrekkelijker te maken. Het planten van meer (dracht)planten en bomen, in de breedste zin van het woord, is daarbij het uitgangspunt.

Vanaf vandaag biedt De Batterijen aan de leden van de NBV 10% korting op al hun aankopen in het tuincentrum op vertoon van de coupon (dit mag ook op uw smartphone getoond worden) die hier voor u klaarstaat. Verder biedt het bedrijf NBV-afdelingen, ambassadeurs en hun samenwerkingspartners graag vrijblijvend advies rondom de aanleg of onderhoud van biodiversiteits- of beplantingsprojecten. Diverse voorstellen voor samenwerking op andere vlakken worden de komende tijd verder uitgewerkt.

Groencentrum De Batterijen uit Ochten stelt zichzelf als kweker en leverancier van fruit- en laanbomen en van tuinplanten hoge ambities op het gebied van duurzaamheid. Niet alleen is het bedrijf door diverse duurzaamheidskeurmerken gecertificeerd, ook wordt er door het Groencentrum hard gewerkt om rond dit gedachtengoed ook andere branches (zoals de fruitteelt) te adviseren, faciliteren en inspireren. Eigenaar Erik Stuurbrink staat zelf aan de basis van bijvoorbeeld het Groenkeur/Planet Proof keurmerk en hij is intensief betrokken bij de doorontwikkeling van dit concept. De Batterijen is sinds dit jaar partner van de Nederlandse Bijenstrategie. De NBV identificeert zich met de doelstellingen van het bedrijf en hoopt dat de samenwerking in de komende jaren verder uitgebouwd zal worden.

« terug naar het overzicht