Cursuslocaties:

Cursus: Drachtplanten

Aantal plaatsen: 12
Aantal plaatsen beschikbaar: 11
Prijs: € 47,50
Start datum: 18-09-2022
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Bijenkoningin.nu
Docent:Sonne Copijn
Contactpersoon:Sonne Copijn <info@bijenkoningin.nu>
Cursuslocatie:Groenekanseweg, 90a, 3737 AH, Groenekan
Tel:0612345678

 

In de workshop Bijen & Bijentuinen leer je hoe je in jouw tuin het hele jaar door kan zorgen voor voedsel voor bijen, hommels en vlinders. In welke planten vinden bijen nectar en waar vinden ze stuifmeel? Wat bloeit er nu al in de omgeving van je tuin? En waar kan je voor éxtra voedsel zorgen? Net als wij eten zij het liefst ook niet elke dag aardappels. Kijk door de ogen van de bijen en plant juist díe soorten die een aanvulling zijn op hun dieet.

Weet je dat bestuivers zorgen dat wij groente en fruit kunnen eten en genieten van koffie, noten en chocola. Zij dragen bij aan onze gezondheid. Wij ook aan die van hen? Honger onder bijen is een groot probleem. Het is niet moeilijk, maar juist erg leuk om een bijdrage te leveren en meer bloeiende planten in jouw tuin te zetten!

Met vereende krachten werken we aan het herstel van de bijen- en bloemenstand. In deze workshop leer je over de bijzonderheden van bijen, ga je kijken in een volk (imkerkleding is aanwezig) en ontwerp je je eigen bijentuin.

Let op: Je aanmelding is definitief als je betaald hebt! 

 

Schrijf u in voor de cursus: Drachtplanten

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots