Cursus: BasiscursusVol

Aantal plaatsen: 22
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 225,00
Start datum: 12-02-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Nijmegen E.O.
Contactpersoon:Robert Schuurmans <robert@ecopoll.nl>
Cursuslocatie:Goffertweg 19, 6532 AA, Nijmegen
Tel:06-20281022

De basiscursus gaat het over het opdoen van praktische kennis en vaardigheden om zelf bijen te kunnen houden. Je leert om op een eenvoudige manier een bijenvolk te begeleiden door het jaar heen. De cursus is zo opgebouwd dat iedereen er aan kan deelnemen. 

De cursus bestaat uit een 6 theorie en 12 praktijklessen waarin alle voor de basis relevante handelingen door het jaar heen toegelicht en geoefend zullen worden. We starten 12 februari met de theorie en zodra het weer het toelaat pakken we de praktijk op. Tijdens de praktijklessen zal de theorie in praktijk gebracht worden in kleine groepjes met een bijenkast.

Voor geinteresseerden die graag nadere uitleg willen over de cursus wordt er een kennismakingsles verzorgd en wel op 29 januari 2019. De kennismakingsles; introductieles voor mensen die nog niet besloten hebben om mee te doen, wordt geannuleerd, omdat de cursus vol is en er geen aanmeldingen zijn voor deze avond. De cursus start gewoon 12 februari en iedereen die ingeschreven heeft ontvangt hiervan tijdig bericht.

De eerste les begint op 12 februari 2019. Alle praktijklessen worden verzorgd op de Bijenstal in het Goffertpark in Nijmegen en de theorielessen worden verzorgd in het gebouw van de natuurtuin.  

Inschrijven kunt u doen op onderstaand formulier. na de inschrijving ontvangt u een bevestiging met nadere uitleg.

Voor vragen omtrent de cursus neem gerust contact op met Robert Schuurmans 06-20281022


Cursus is vol

Helaas is deze cursus volgeboekt. U kunt zich niet meer inschrijven.

Mocht u vragen en/of opmerkingen, neem contact op met de organisator.