Cursus: BasiscursusWachtrij

Aantal plaatsen: 11
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 175
Start datum: 07-01-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Wageningen (DE RIJNSTREEK)
Contactpersoon:Tineke Brascamp <tineke@brascamp.nl>
Cursuslocatie:Grintweg 273, 6704AP, Wageningen
Tel:+31317416331Deze cursus wordt georganiseerd vanuit de afdeling De Rijnstreek (zie ook https://wageningen.bijenhouders.nl)

Alle aspecten, in theorie en praktijk, om zelfstandig bijen te gaan houden, komen aan bod. Er wordt op 7 januari 2019 gestart met 8 theorielessen op de maandagavonden in het Bijenhuis aan de Grintweg 273 in Wageningen. Vanaf eind maart, begin april beginnen de praktijklessen, te geven door praktijkdocenten van De Rijnstreek. Deze lessen zijn bij deze imkers thuis en op de bijenstal in Hemmen. Deze praktijklessen zijn meestal op vrijdagavond en soms op de zaterdag. De precieze data zijn afhankelijk van het weer en de ontwikkeling van het bijenvolk, en worden tegen die tijd in overleg met de cursisten bepaald.

Het aantal praktijklessen per maand verschilt. Rondom de (kunst)zwermtijd mei-juni besteden we meer tijd dan in maart/april en augustus/september. 

Met een app is er veel onderling contact en uitwisseling van ervaringen. Bij een zwermmelding bent u onmiddelijk op de hoogte, en kunt u er mogelijk bij zijn.

De prijs is exclusief boek.

Uitgebreidere voorinformatie ontvangen de ingeschreven cursisten rond 1 december.

 


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots