Cursus: Basiscursus

Aantal plaatsen: 16
Aantal plaatsen beschikbaar: 16
Prijs: € 200
Start datum: 01-02-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:IMKERS ROER- EN LEUDAL
Contactpersoon:Jan Slots <ImkersRoerenLeudal@gmail.com>
Cursuslocatie:Roggelseweg 58 , 6081 NP, Haelen
Tel:0475452190

Indien u geïnteresseerd bent in het houden van honingbijen en geboeid wordt door de relatie tussen bloemen en insecten, waaronder bijen, bestaat nu de kans om een basiscursus bijenhouden te volgen. 

Deze cursus wordt, bij voldoende aanmeldingen, door de afdeling Imkers Roer- en Leudal in 2019 wederom gegeven. Het doel is om de cursisten de basis te geven om verantwoord met bijenvolken om te gaan en ze vakbekwaam te behandelen. Voor meer informatie en aanmelding zie de website van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV). www.bijenhouders.nl

Begin 2019 wordt voor geïnteresseerden een informatieavond georganiseerd. De cursus zelf bestaat uit 4 theorielessen in de periode maart t/m juni, waarschijnlijk op een donderdag in het bezoekerscentum Leudal, en 12 praktijklessen (op een zaterdag) in de periode maart t/m augustus en zal worden afgesloten met een examen en een diploma van de NBV. 

De kosten van deze cursus bedragen €200,-, in dit bedrag is het lidmaatschap van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (incl. het maandblad Bijenhouden) en een cursusboek inbegrepen. Tevens krijgt u een ervaren imker als mentor toegewezen. 

Voor vragen kunt u terecht bij de afd. Roer- en Leudal (Jan Slots 0475-452190) of een e-mail sturen naar imkersroerenleudal@gmail.com.


Schrijf u in voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots