Cursus: BasiscursusWachtrij

Aantal plaatsen: 16
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 170
Start datum: 03-04-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Apeldoorn -UGCHELEN
Contactpersoon:Albert Stoter <basiscursus.bijen@gmail.com>
Cursuslocatie:Veenhuizerweg 147, 7325AK, Apeldoorn
Routebeschrijving:Trainingsruimte en bijenstal bevinden zich aan de achterkant van het huis.
Tel:0651110262

Er is plaats voor 16 deelnemers, maar een aantal daarvan is al bezet vanuit onder andere een vorige wachtrij. Als deze cursus is volgeboekt is het verstandig om u voor de wachtrij aan te melden. Eind februari wordt aan de aangemelden het lesrooster verzonden, en er zijn dan altijd een paar afmeldingen waardoor er weer plaats ontstaat.

Deze basiscursus bestaat inclusief voorafgaande kennismakingsles uit 17 bijeenkomsten. Na deze cursus weet u ruim voldoende om zelfstandig te kunnen imkeren.

Als de omstandigheden (met name de omvang van mijn bijenvolken) het toelaten krijgt u desgewenst vanuit de cursus ook uw eerste bijen. Dit wordt vooraf niet gegarandeerd, maar is sinds m'n start als bijenteeltleraar in 2011 altijd nog gelukt.

De voorafgaande kennismakingsles geeft onder andere alle informatie om te kunnen beslissen of bijenhouden iets voor u is, en is een losse les die ook kan worden gevolgd door mensen die niet in of nabij Apeldoorn wonen (en de basiscursus dus waarschijnlijk op een andere lokatie zullen gaan volgen). Elders op deze website kunt u zich ook (eerst) alleen voor de eerstvolgende kennismakingsles te Apeldoorn opgeven.

De kennismakingsles is voorwaardelijk voor het volgen van deze basiscusus te Apeldoorn. Als u nog geen kennismakingsles heeft gevolgd, volgt daarom na aanmelding voor deze basiscursus t.z.t. "automatisch" een uitnodiging voor de eerstvolgende kennismakingsles. Deze kennismakingsles kost dan apart 10 euro, maar deze krijgt u later weer als korting op de basiscursus retour.

Eind maart / begin april vervolgen we de basiscursus met theorielessen op de woensdagavond. Aansluitend worden de praktijk- en demonstratielessen gegeven op de zaterdagmiddag. De laatste lessen zijn ook weer theorielessen op de zaterdagmiddag, en een eindavond op een woensdag.

Desgewenst kunt u aan het eind van de cursus meedoen aan het examen voor het NBV-basisdiploma.

De in deze cursus te gebruiken literatuur verkrijgt u vanuit de cursus.

Uw aanmelding via onderstaand aanmeldingsformulier wordt gezien als een voorlopige aanmelding. Eind februari ontvangt u een email met het lesrooster, waarna u zich opnieuw moet aanmelden. De datums in het lesplan kunnen u immers ook niet passen.
Mochten er dan onverhoopt meer aanmeldingen dan plaatsen zijn dan zal er worden gekeken naar de volgorde van de gevolgde introductie-oriëntatie-les. Degenen die een eerdere introductie-oriëntatie-les hebben gevolgd zullen dus eerder aan de basiscursus kunnen deelnemen.

Wellicht tot ziens, en vriendelijke groet, Albert Stoter


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots