Cursus: Basiscursus

Aantal plaatsen: 16
Aantal plaatsen beschikbaar: 14
Prijs: € 160
Start datum: 03-04-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Apeldoorn -UGCHELEN
Contactpersoon:Albert Stoter <basiscursus.bijen@gmail.com>
Cursuslocatie:Veenhuizerweg 147, 7325AK, Apeldoorn
Routebeschrijving:Trainingsruimte en bijenstal bevinden zich aan de achterkant van het huis.
Tel:0651110262

Deze startcursus bestaat inclusief voorafgaande kennismakingsles uit 15 lessen.

De voorafgaande kennismakingsles geeft onder andere alle informatie om te kunnen beslissen of bijenhouden iets voor u is, en wordt ook wel gegeven aan mensen die elders de basiscursus willen volgen. Elders op deze website kunt u zich ook alleen voor de eerstvolgende kennismakingsles te Apeldoorn opgeven.

De kennismakingsles is voorwaardelijk voor het volgen van de startcursus te Apeldoorn. Als u nog geen kennismakingsles heeft gevolgd, volgt daarom na aanmelding voor de startcursus t.z.t. "automatisch" een uitnodiging voor de eerstvolgende kennismakingsles. Deze kennismakingsles kost dan apart 10 euro, maar deze krijgt u later weer als korting op de startcursus retour.

Na 20 februari 2019 ontvangt u een email met de datums van de lessen. In deze email zal u ook worden gevraagd om uw aanmelding te bevestigen. De datums in het lesplan kunnen u immers niet passen. Pas na bevestiging in reactie op die email ben u definitief voor deze cursus aangemeld.

Eind maart / begin april vervolgen we de startcursus met theorielessen op de woensdagavond. Aansluitend worden de praktijklessen gegeven op de zaterdagmiddag. De laatste lessen zijn ook weer theorielessen op de zaterdagmiddag.

Na de startcursus weet u ruim voldoende om zelfstandig te kunnen imkeren.

Als u een diploma wilt, dan kunt u na de startcursus ook nog de pluscursus doen met zowel verbreding als verdieping op de stof van de startcursus. Deze plus-cursus wordt afgesloten met het examen voor het 'Diploma basiscursus bijenteelt'.

Wellicht tot ziens, en vriendelijke groet, Albert Stoter


Schrijf u in voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots