Cursus: BasiscursusWachtrij

Aantal plaatsen: 14
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 200
Start datum: 07-01-2019
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Veluwezoom - Ede
Contactpersoon:Rob Plomp <voorzitterveluwezoom@gmail.com>
Cursuslocatie:Langesteeg , Bennekom
Tel:0653692757

Basiscursus Bijenhouden.

Alle aspecten, in theorie en praktijk, om zelfstandig bijen te gaan houden, komen aan bod. We starten met 8 avonden theorie op de maandagavonden in het Bijenhuis aan de Grintweg 273 in Wageningen. Vanaf eind maart, begin april beginnen de praktijklessen. Afhankelijk van het weer en de toestand van het bijenvolk varieert de intensiteit. Rondom de (kunst)zwermtijd besteden we meer tijd dan later in het jaar. Enkele lessen op zaterdag. Voorkeur gaat naar een avond (afhankelijk weer en heel erg in overleg)

Met een app is er veel onderling contact en uitwisseling van ervaringen. Bij een zwermmelding bent u onmiddelijk op de hoogte. Zo mogelijk kunt u daar bij zijn.

Naast de traditionele wijze van bijenhouden is er ook ruimschoots aandacht voor het houden van bijen in andere andere kasten (lattenkast) en biologisch dynamisch imkeren. 

De prijs is exclusief boek maar inclusief een bijenvolk (zwerm of kunstzwerm). 

De cursus wordt georganiseerd vanuit de afdeling Veluwezoom (zie ook www.bijenhoudersverenigingveluwezoomede.nl)

Deze fusievereniging van Ede en Bennekom heeft nu meer dan 100 leden en beheert inmiddels 6 verenigingsstallen waar dan ook altijd wel een plekje is.


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots