Cursus: BasiscursusWachtrij

Aantal plaatsen: 30
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 150,00
Start datum: 17-12-2018
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:IMKERVERENIGING DE LIEMERS
Contactpersoon:Piet van Schaik <ptvschaik@zonnet.nl>
Cursuslocatie:Vesterbos 2, 6901 BV , Zevenaar
Routebeschrijving:Het Vestersbos is een straat vlak bij station Zevenaar
Tel:026 3118663

Op maandagavond 17 december 2018 starten we met een introductie. We maken kennis met elkaar en met de leraren. We laten beelden zien van bijen, we tonen een bijenkast, natuurlijk imkerbenodigdheden en de roosters voor de theorie- en de praktijklessen bespreken we. We starten om 19.30 uur. 
Van te voren krijg je een uitnodiging.
De cursus bestaat uit een theoriegedeelte van totaal negen bijeenkomsten en een praktijkgedeelte met tien bijeenkomsten.
De theorieklessen vallen op de maandagavonden in de maanden januari t/m maart. Ze worden allemaal in het N.M.E.-gebouw aan het Vestersbos te Zevenaar gegeven. Aanvang: 19.30 uur. We streven ernaar om de lessen om 22.00 uur te beeindigen.  De praktijklessen worden  vanaf eind maart op de zaterdagmorgen gegeven in de bijenstal in park De Nevelhorst te Didam. Aanvang: 10 uur. Einde ongeveer 12.00 uur. Het weer speelt een rol bij het doorgaan van deze lessen. 

De kosten van de cursus zijn 150,00. Hiervoor krijgt de cursist het leerboek "Bijenhouden, hoe doe je dat"? en voor de praktijk een werkmap met informatie. In mei krijgt een ieder een bijenvolkje. Na de theorielessen krijg je een stencil met vragen mee. Deze kun je thuis maken. De volgende les worden eventuele vragen opnieuw behandeld. In de pauze is er koffie/thee. 
In 2019 ben je gratis lid van imkerver. Liemers. Je ontvangt gratis van de N.B.V. het blad "Bijenhouden". 
Het theoretisch gedeelte wordt met een toets afgesloten. De diplomauitreiking vindt tijdens de jaarlijkse bbq van imkerver. Liemers plaats. 
Voor vragen kun je contact opnemen met Piet van Schaik, tel. 026-3118663 of via ptvschaik@zonnet.nl


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots