Cursus: Basiscursus Imkeren

Aantal plaatsen: 20
Aantal plaatsen beschikbaar: 17
Prijs: € 190,=
Start datum: 13-02-2020
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Het BijenGilde Etten-Leur e.o.
Contactpersoon:Henk Boot <denhill@hetnet.nl>
Cursuslocatie:Ut Praotuis / Achter de Molen 17, 4870AM, Etten-Leur
Routebeschrijving:Gebruik routeplanner
Tel:06 30280783
NBV Diploma

Bijenhouden en de natuur zijn een prachtige combinatie om duurzaam bezig te zijn. Daarom wil onze docent en imkers de kennis van bijenhouden aan U overbrengen. Dit in het prachtige Etten-Leur, in het midden van West Brabant. 

De prijs van de cursus is inclusief het cursusboek, koffie en thee tijdens de cursus. Wij beginnen met de theorie op 13-02-2020 op donderdag avond van 19.15 uur tot 21.30 uur. In totaal worden er 8 theorielessen gegeven, gevolgd door 6 praktijklessen. U wordt ondersteund door mentoren vanuit het gilde.

Als U lid wordt van Bijengilde Etten-Leur e.o. tijdens de cursus, bent U verzekerd van een bijenvol (gratis). Na het behalen van het diploma zal U tevens het volgend jaar worden ondesteund door imkers van het Bijengilde.

Tijdens de cursus bent U gratis lid van de N.B.V. (Nederlandse Bijenhouders Verenging) en ontvangt U het tijdschrift "Bijen houden" van de N.B.V.

De  leslocatie is vlakbij de afrit 8 van de A58, Ut Praotuis, Achter de Molen 17 in Etten-Leur. Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Voor meer informatie neem gerust contact op met de voorzitter van het Bijengilde Dhr. Henk Boot , bereikbaar op telefoonnummer 06 30280783.

Aanmelden voor de cursus kan bij secretaris@bijengilde.nl

 Met vriendelijke groet.

Bijengilde Etten-Leur e.o.


Schrijf u in voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots