Cursus: Basiscursus ImkerenWachtrij

Aantal plaatsen: 30
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 250
Start datum: 01-02-2020
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Haren/Paterswolde
Contactpersoon:Hugo van Rossem <hugo.van.rossem@hccnet.nl>
Cursuslocatie:Eelde, Haren en Groningen
Tel:0646832114
NBV Diploma

De Basiscursus Bijenhouden 2020 die Imkersvereniging Haren-Paterswolde en omstreken aanbiedt is vanwege het Corona-virus met ingang van 18 maart 2020 voor de rest van het jaar afgelast.

Deelnemers blijven wel aspirant-lid van de NBV en zullen het blad BIjenhouden blijven ontvangen. Volgend jaar zal de cursus weer op dezelfde wijze worden aangeboden. Eind dit jaar zullen deelnemers daar nader bericht over ontvangen.

Zij die wensen van de cursus af te zien kunnen het lesgeld (minus de reeds gemaakte kosten) terugontvangen. Hun wordt verzocht daarover met mij contact op te nemen.

Ook de andere geplande activiteiten, zoals de introductieavond met de VCI, BBV en BD imkers en het gezamenlijk maken van zonnewassmelters zijn komen te vervallen. Voor de wassmelters hebben we als oplossing dat die kunnen worden opgehaald als bouwpakket met instructies om zelf thuis in elkaar te zetten.

Wij hopen op uw begrip voor de genomen maatregelen.

Met vriendeljke groet,

Hugo van Rossem

 


Voor deze cursus is een wachtrij

De cursus is helaas volgeboekt. Met het invullen van onderstaand formulier maakt u uw interesse kenbaar en wordt u toegevoegd aan de wachtrij. Als er een plaats vrijkomt krijgt de eerstvolgende persoon in de wachtrij de mogelijkheid alsnog aan de cursus deel te nemen.

Wachtrij voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots