Cursus: Basiscursus Imkeren

Aantal plaatsen: 28
Aantal plaatsen beschikbaar: 18
Prijs: € 216,50
Start datum: 01-02-2022
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Haren/Paterswolde
Contactpersoon:Arnold 't Hart <basiscursus2022@gmail.com>
Cursuslocatie:Nog onbekend, Roden
Tel:0646832114
NBV Diploma

De organisatie van de theorie en praktijklessen verandert. De afdelingen Groningen, Nietap en Haren-Paterswolde gaan dit gezamenlijk doen. De cursusprijs is om die reden ook aangepast, de vermelde cursusprijs is inclusief een NBV cursusmap en praktijkhandboek. De theorielessen beginnen doorgaans in februari en aansluitend komt de praktijk aan bod. De data en cursusplaatsen zullen in november van het voorafgaande jaar worden gedeeld met de aangemelde cursisten. 

Door de corona maatregelen zijn de cursussen van 2020 en 2021 afgelast. We hebben daardoor een grote groep aanmeldingen in de “wacht” staan. Deze kunnen we niet binnen één cursusjaar plaatsen. Alle bij ons bekende cursisten ontvangen bericht met de uitnodiging om zich nogmaals in te schrijven.

U bent als cursist van de basiscursus 1 jaar gratis 'aspirant-lid' van de NBV en een afdeling naar keuze. U ontvangt dan het blad 'Bijenhouden' met nieuws en informatie van de NBV. Ook omdat u na de cursus wellicht nog advies kunt gebruiken en het goed is lokaal de imkers te kennen bevelen wij u van harte aan zich aan te melden bij een NBV-afdeling in uw omgeving. U vindt ze op de website van de NBV.


Schrijf u in voor de cursus: Basiscursus Imkeren

Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.
Van welke afdeling wilt u lid worden? Keuze is niet verplicht voor cursusdeelname.
(dd-mm-jjjj)
Vink onderstaand controlevakje aan tegen spamrobots