Cursus: Basiscursus ImkerenVol

Aantal plaatsen: 12
Aantal plaatsen beschikbaar: 0
Prijs: € 150 + 50 óf 75, zie hieronder
Start datum: 07-01-2021
Direct naar aanmeldformulier
Contactgegevens
Afdeling:Wageningen (DE RIJNSTREEK)
Contactpersoon:tw brascamp <brascamp@brascamp.nl>
Cursuslocatie:Grintweg 273, Wageningen
Tel:0317416331
NBV Diploma

Alle aspecten, in theorie en praktijk, om zelfstandig bijen te gaan houden, komen aan bod. Bijenteeltleraar Els Voorbij start op 7 januari met 8 avonden theorie op de donderdagavonden in het Bijenhuis aan de Grintweg 273 in Wageningen. De laatste is op 4 maart.
Het praktijkdeel (9-10 praktijklessen) start omstreeks 1 april, op verschillende buitenlocaties, meest in het weekend. Ook ’s avonds kan er wel eens een les zijn, afhankelijk van het weer en altijd in overleg. Precieze data zijn daardoor pas kort tevoren bekend. Rondom de zwermtijd, in mei en juni, zijn de meeste lessen. De laatste les valt in augustus.
 
Regelmatig bijwonen van de lessen is een van de voorwaarden voor het diploma!

Natuurlijk zal de cursus gegeven worden met inachtneming van de regels betreffende corona. Omdat pas na het begin van de cursus duidelijk kan worden of/welke regels gaan gelden voor de praktijklessen, met de hele groep of met één of twee cursisten tegelijk (dat laatste werkt prijsverhogend), betaalt men in 2 termijnen.
Bij opgave betaalt men uiterlijk 22 december 2020 de eerste termijn van €150. De tweede termijn wordt betaald vóór de eerste praktijkles.

Aanmeldingen uit Wageningen en directe omgeving hebben voorrang.
Met een groepsapp is er veel onderling contact en uitwisseling van ervaringen. Bij een zwermmelding bent u onmiddellijk op de hoogte, en kunt u er mogelijk bij zijn.

De prijs is exclusief boek.

De cursus wordt georganiseerd vanuit de afdeling De Rijnstreek (https://wageningen.bijenhouders.nl).


Cursus is vol

Helaas is deze cursus volgeboekt. U kunt zich niet meer inschrijven.

Mocht u vragen en/of opmerkingen, neem contact op met de organisator.