Cursus ‘meten aan honing’ van het Bijkersgilde

Datum05-11-2022
Tijdstip10:30
PlaatsAusterlitz

Cursus ‘meten aan honing’ van het Bijkersgilde

 

Keurmeesters krijgen steeds vaker mooie potten met lekkere honing te beoordelen tijdens honingkeuringen. Daar is veel over te zeggen. Komt deze honing overeen met wat er op het etiket staat? Valt dit te meten?

Als keurmeester wil je de juiste informatie kunnen geven. Keurmeesters van het Bijkersgilde kunnen op 5 november 2022 de dagcursus ‘METEN’  volgen in Austerlitz.

Verschillende fysische en chemische metingen aan honing worden besproken, uitgelegd en uitgevoerd. Cursisten gaan zelf meten en bespreken het na. Hopelijk bevalt deze dag en kan je als ‘Keurmeester-METER’  je ervaring delen bij  honingkeuringen bij jou in de buurt en/of elders in Nederland.

Meld je aan op de website van het Bijkersgilde.

 

Annette Linnartz

Bestuur Bijkersgilde

« Naar overzicht