Laatste snoeicursus appel en peer

Datum07-03-2020
Tijdstip09:30 - 16:00
PlaatsDoesburg

 

Laatste snoeicursus appel en peer Museumtuin ’t Olde Ras Doesburg

DOESBURG - De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur geeft dit boomseizoen op zaterdag 7 maart nog één 1-daagse snoeicursus appel en peer voor beginners! De aandacht gaat uit naar het onder de knie krijgen van de basis snoei voor appel- en perenbomen. Locatie Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg.

De cursus duurt 1 dag van 9.30 – 16.00 uur. Na een lekkere kop koffie met heerlijk vers appelgebak gebruiken wij de ochtend voor de theorie, waarna u na een aangeklede lunch naar buiten gaat voor het praktijkgedeelte. De dag sluiten wij af met een hapje en een drankje.

Kosten voor deze dag zijn € 35,00 per persoon. Wij verzorgen alle lesmateriaal en de inwendige mens. U hoeft alleen een scherpe handsnoeischaar mee te nemen.

Opgeven kan via 0651 268 802 of fructus@stipte.nl.

Op zaterdag 18 april vindt de snoeicursus pruim en kers plaats bij voldoende deelname (minimaal 10 personen). Informeert u naar eventuele andere datamogelijkheden.

Wij verwelkomen u graag! De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg.

Ook geopend op de reguliere tijden dinsdag t/m vrijdag van 10 – 16 uur en zondag van 12 – 16 uur. Check altijd de website voor de actuele  en eventueel afwijkende openingstijden.

« Naar overzicht