Lezing 'Zwermen en zwermbeheersing, een kans of een bedreiging?' door Ben Som de Cerff

Datum30-01-2020
Tijdstip20:00
PlaatsHengelo

 

Zwermen en zwermbeheersing, een kans of een bedreiging?

 Lezing door BenSom de Cerff op donderdag 30 januari 2020 georganiseerd door de NBV bijenteeltvereniging Hengelo en omstreken.

Locatie:            Verenigingsgebouw 't Schöpke, Waarbekenweg 23, 7553 KH Hengelo

Tijdstip:            Zaal open 19:30 uur. Aanvang 20.00 uur, pauze rond 21:00 uur, einde rond 22:00 uur

Entreeprijs        Voor leden en donateurs van Bijenteeltvereniging Hengelo e.o. € 2,50. Voor niet leden € 5,-. Inclusief één consumptie. Graag contant voldoen bij de ingang.

Aanmelding:  Hoewel aanmelding niet verplicht is, heeft het wel de voorkeur. Aanmelden kan via secretaris@bijenteeltvereniginghengelo.nl onder vermelding van: ‘Lezing’.

Parkeren:         Achter 't Schöpke kun je je fiets of auto gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Pas op: NIET bij de Lidl parkeren. Het hek gaat na sluitingstijd dicht.

 

Ben Som de Cerff

Ben Som de Cerff is docent bijenteelt, hobbyimker en schrijver op de bijenblog van de NBV. Zijn filmpjes worden veel bekeken, hierin behandelt hij allerlei onderwerpen op het gebied van bijenhouden. Bij de lezing wordt ingegaan op de laatste inzichten en ontwikkelingen. Zowel de natuurlijke als de meer traditionele wijze van imkeren komen aan de orde.

Bijenteeltvereniging Hengelo e.o.

Bijenteeltvereniging Hengelo e.o. is opgericht in 1908 en telt op dit moment een kleine 100 leden en donateurs. Sinds 2013 organiseert onze vereniging de basiscursus bijenhouden. Mede hierdoor is het ledenaantal de laatste jaren fors gegroeid. De Bijentuin met de bijenstal en ons verenigingsgebouw 't Raathoes zijn te vinden aan de Landmansweg 141 in Hengelo. In de zomermaanden is de Bijentuin op zondagmiddag geopend voor publiek.

« Naar overzicht