Herfstfair

Datum01-10-2016
Tijdstip12:00 - 16:00
PlaatsDordrecht


Persbericht Vlijpark Herfstfair

Jaarlijkse HerfstFair op Het Vlijpark op Zaterdag 1 oktober van 12:00 tot 16:00 uur
ATV Dordrecht Het Vlijpark. Contact: Anja Dijkstra | fair@vlijpark.nl | 06 28390546

Bezoekers met een SSKW vrijwilligerspas krijgen 10% korting op de aankoop van planten.Van alles te proeven op de Herfstfair van de tuinvereniging Het Vlijpark op zaterdagmiddag 1 oktober.   
       

Ach, zo’n meisje. Ze heeft haar nieuwe jurkje aan, ze heeft zich mooi gemaakt. Maar niemand vraagt haar ten dans. Het valt niet mee om muurbloempje te zijn. Maar om ze in de tuin te hebben, is meer dan een dansfeest. Kom daarom naar de herfstfair van het Vlijpark, waar je kunt kiezen uit wel vijf soorten muurbloem.

Oktober is een juiste maand om jonge vaste planten in de tuin te zetten: de aarde is nog warm, waardoor de planten goed kunnen wortelen. De fair biedt dit jaar ruim 60 soorten vaste planten, tweejarigen en siergrassen, alle natuurvriendelijk gekweekt in de nieuwe kas, bijvoorbeeld: monarda, geranium, akelei, diamantgras, salvia en agastache. Ook zijn er bijzondere Vlijpark zaden te koop.

Tijdens deze fair worden er ook verschillende producten, die gekweekt zijn op Het Vlijpark, in verwerkte vorm verkocht. Bijvoorbeeld lekkere pompoensoep, waarna u een pompoen met recept kunt kopen om thuis meteen mee aan de slag te gaan. Ook zijn er verschillende soorten kruidenthee te koop, of een lekkere badscrub met bloemen. We laten jam proeven en kruidenboters. Voor de mensen die graag koken hebben we een nieuwtje: "Magic Vlijpark dust rub", geschikt voor vlees, vis of groente.

Natuurlijk is er ook van alles te proeven! Heeft u vragen over het bewaren, inmaken, verwerken van groente, fruit of kruiden dan kunt u bij de verschillende standjes voorlichting krijgen.
Een rondleiding natuurlijk tuinieren is er om 14.00 uur.

De herfstfair van de amateurtuindersvereniging Het Vlijpark wordt gehouden op 1 oktober 2016 van 12.00 tot 16.00 uur aan de Nieuwe Noordpolderweg 1 te Dordrecht.

« Naar overzicht