Jubileum bijen- en plantenmarkt

Datum17-04-2016
Tijdstip10:00 - 15:00
PlaatsBoxtel

17 april, 10-15 uur

Jubileummarkt: Bijen- en plantenmarkt Boxtel, i.v.m. het  250-jarig bestaan bijenhoudervereniging Sint-Ambrosius, met verkoop imkerartikelen, aanvoer bijenvolken, informatiestands, kinderactiviteiten.

Vereniging bestaat 250 jaar

Liefst 250 jaar bestaat bijenhoudersvereniging Boxtel (en omstreken) Sint-Ambrosius in 2016. De vereniging grijpt dit jubileum aan om de jaarlijkse bijenmarkt extra groot op te zetten. 

Het evenement is op zondag 17 april van 10 tot 15 uur. Er zijn onder andere met enkele imkers afspraken gemaakt over het aanvoeren van bijenvolken. Zo krijgt de markt de oorspronkelijke bedoeling, verhandelen van bijen, terug. 

De Boxtelse bijenmarkt is voor de lokale bevolking een populair en drukbezocht voorjaarsevenement. Het jubilerende Sint-Ambrosius hoopt dat de markt dit jaar ook weer een ontmoetingsplaats zal zijn voor imkers uit de verre regio.

Adres: Park Molenwijk, ingang vanaf straat Essche Heike. 

Inlichtingen: Piet Bressers, t  0411-601595

 

« Naar overzicht