Bijenmarkt

Datum02-04-2016
Tijdstip08:00 - 12:00
PlaatsBorne

De bijenmarkt wordt verplaatst naar Borne

NBV groep Overijssel-oost organiseert in samenwerking met de Bloemenvereniging Floralia en de NBV afdeling Borne de bijenmarkt op een nieuwe locatie bij Borne.

De markt wordt gehouden op zaterdag 2 april 2016 op het terrein van de Bloemenverening Floralia. Het terrein  ligt in de buurt van de autosnelweg A1/A35 afslag Borne-west en daarna rijdt u richting Borne. Op de Carpoolplaats (rechts van de straat, op de hoek van de Azelosestraat) kunt u uw auto pakeren en aan het eind van deze Carpoolplaats is het terrein waar de bijenmarkt wordt gehouden.

Voor laden en lossen kunt u het terrein vinden aan de Twickelerblokweg 8-A te Borne. 

De bijenmarkt wordt gehouden tussen 8.00 uur en 12.00 uur en de toegang is gratis.

Op de bijenmarkt zijn kramen aanwezig met  zowel  nieuwe als gebruikt bijenmateriaal,  diverse bijenzaden, vogelhuisjes en bijenhotels, waarschijnlijk zijn er ook plaatselijke imkers met bijenvolken aanwezig (afhankelijk van het weer) en bloemen.

Heeft u volken of aanverwante materialen te koop,  meldt dit bij het hieronder staand telefoonnummer. Kofferbakverkoop en een kraam huren is ook mogelijk.

De bijenmarkt is eveneens een plaats waar imkers en geïnteresseerden samenkomen  over de mooie hobby  bij te praten.

Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer G. Schoemaker, t 0546-659658 of kijk op http://overijssel-oost.bijenhouders.nl.

 

 

« Naar overzicht