Beurs 'Groene Passie'

Datum22-11-2012
Tijdstip00:00
PlaatsApeldoorn

Groene Passie, de nieuwe beurs voor ecologisch tuinieren & gezond groeien.

Deze beurs is een uniek evenement op basis van de behoefte, eindelijk een beurs te organiseren waarin kennisoverdracht en een ruim assortiment artikelen voor het vormgeven van eetbare & ecologische buitenruimtes centraal staan.
Het beursteam bestaat uit de organisatoren van de succesvolle vakbeurs BioVak. Aangezien er een grote vraag bestond naar een beurs voor consumenten met de thema´s biologisch tuinieren, stadstuinbouw en permacultuur heeft het beursteam besloten, de nieuwe beurs Groene Passie te organiseren.

Groene Passie vindt plaats in de Americahal te Apeldoorn, van donderdag 22 november tot en met zondag 25 november 2012.

De exposantenlijst zegt meer over de inhoud van de beurs als tientallen pagina´s beschrijvingen, zie pagina exposanten op de website: www.groenepassie.nl
Naast de presentaties van bijzonder interessante bedrijven op de beursvloer beschikken wij over 4 zalen voor lezingen op de verdieping van de Americahal.
De thema´s van de lezingen zijn onder andere: permacultuur, biologisch kweken van groenten & fruit, binnenshuis groenten kweken, bewaren van de oogst, fruitbomen voor terras & balkon, oude fruitrassen, luizenbestrijding met lieveheersbeestjes, gezonde grond, de magie van koperen gereedschap, hennep als voeding, bijen & insecten in de tuin en vele andere thema´s met groene passie in de ruimste zin van het woord.

« Naar overzicht