open moestuindag

Datum08-09-2012
Tijdstip00:00
PlaatsDordrecht
Open dag Moestuin de Kringloop

We organiseren ook in 2012 weer een open dag van onze moestuinvereniging de Kringloop in Dordrecht en wel op zaterdag 8 september, van 11 tot 16 uur. Uw leden zijn op deze dag ook van harte welkom en het zou fijn zijn als u deze uitnodiging aan hen wilt doorsturen, of in het clubhuis kunt ophangen.

Thema
Misschien wist nog niet iedereen dit, maar 2012 is uitgeroepen tot het jaar van de bij. De activiteiten van de open dag zullen daarom gekoppeld zijn aan dit onderwerp. Zo denken we aan een bijenhotel knutselopdracht en veel informatie hoe we de bijenstand kunnen ondersteunen met onze manier van biologisch tuinieren. Natuurlijk worden er ook weer producten van eigen tuin verkocht.
In het kader van het thema kunt u meedoen aan de bijen fotowedstrijd. Zet hiervoor voor-, of op de open dag een bij op de foto en stuur de foto met uw naam en adres gegevens naar activiteiten@tuinverenigingkringloop.nl. Uiterste inzendingsdatum 8 september 2012. Een deskundige jury zal de foto’s bekijken en een winnaar kiezen.

Er is een gratis high-tea met heerlijke zoete- en hartige hapjes en de kinderen gaan stokbroodjes bakken. Het jeugdhonk wordt feestelijk geopend, dit alles met muzikale ondersteuning.

Vriendelijke groeten van Jeanette, Bob en Sylvia en graag tot ziens op 8 september
Moestuin de Kringloop
Wieldrechts Zeedijk 6
www.tuinverenigingkringloop.nl

« Naar overzicht