Informatiemarkt 'Bij en bloem in tuin en plantsoen'

Datum16-06-2012
Tijdstip00:00
PlaatsNunspeet
‘BIJ EN BLOEM IN TUIN EN PLANTSOEN’

ZATERDAG 16 JUNI 2012 VAN 10.00 – 12.45 UUR

In het kader van het Jaar van de Bij organiseert het bestuur van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet een informatiemarkt met als motto BIJ EN BLOEM IN TUIN EN PLANTSOEN op zaterdagmorgen 16 juni 2012 in Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet (www.veluvinenunspeet.nl ).

Bij en Bloem in Tuin en Plantsoen is de aanzet tot een gezamenlijke actie van alle ‘groene organisaties’ in Nunspeet e.o. om zoveel mogelijk ‘drachtplanten’ aan te brengen in tuinen, plantsoenen en wegbermen. Dit is voor het voortbestaan van onze bijen, en daarmee voor onze voedselvoorziening, van groot belang.

Tijdens de informatiemarkt zal Ir. Marco Hoffman een lezing houden over ‘Biodiversiteit in tuin en plantsoen’ om 11.00 uur in de Rabozaal. (Een gelijknamige brochure is die ochtend verkrijgbaar)
De informatiemarkt vindt plaats van 10.00 – 13.00 uur in de Foyer. De toegang tot de markt en de lezing is gratis.

« Naar overzicht